Robert Lawson - Az Anya

Könyvek:  Főkönyvmoly
Robert Lawson - Az Anya

Fülszöveg

Fülszöveg: Mit mondjak? „A lélek útja” után, türelmetlenül vártam Kováts Róbertnek (?) egy újabb regényét, de végül elég felemás érzelmeket váltott ki belőlem ez a könyv.... A története türhető, a karakterek – jobb nem beszélni róla. Gondolatvilága szép, bár kissé közhelyes.
Helyenként, mintha hülyegyerekeknek lenne írva: csodás, okos, értelmes fiatal lány, nem talál magának munkát csak az alvilágban... Akkor a három jellemvonás közül valamelyik nem hibádzik?!? 2 éves kislány minimum 7-8 évesek szintjén társalog.
Nem igazán értettem meg az író elképzelését.... most ebben a regényben, a családnélküli életet akarja népszerűsíteni, és a férfi népességet démonizálni?
Na de ez csak az én szubjektív meglátásom volt. De a könyvet nem olvastam végig, közel a befejezéshez, abbahagytam.
De következen alább a hivatalos fülszöveg:
Éjszakánként egy fiatal szépség mutatja meg bájait egy Kaliforniai Night Club kiéhezett férfiközönségének. Lisa élete már élete hajnalán darabokra törött. A 22 éves lány sosem kapott szeretetet a szüleitől.
Egyik éjjel, produkciója után, a kilátástalan anyagi helyzetbe került Lisa vonakodva, de elfogadja egy férfi ajánlatát, s ezzel az egész élete megváltozik. A férfi kegyetlenül megerőszakolja őt.
A lány első gondolata az abortusz, azonban egyetlen barátja, Karen meggyőzi őt arról, hogy minden okkal történik és ez egy ajándék és lehetőség a boldogságra az élettől.
Megindító, szívfájdító és felemelő út veszi kezdetét, mely során egy lelkileg összetört lányból egy olyan nő válik, aki bármire képes gyermeke boldogságáért.
Robert Lawson szívbemarkoló regénye azoknak az édesanyáknak szól, akik a világ legerősebb emberei.
Osztályozás (1-10) : 8

Vélemény, idézetek

 


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!