Francine Rivers - Az ártatlanság gyermeke

Könyvek:  Főkönyvmoly
Francine Rivers - Az ártatlanság gyermeke

Fülszöveg

Fülszöveg: Ez a megrendítően gazdag érzelemvilágú regény nem csupán a lehetséges abortusz érzelmi és erkölcsi kérdéseit veti fel. A válaszokat a főhőssel együtt mi olvasók is kutatjuk lelkünkben.
Dynah egy vallásos főiskolára jár, ugyanoda, ahová a vőlegénye is. Úgy tűnhet, élete ennél tökéletesebben már nem is alakulhatna... Egyik nap azonban csúnya fordulatot vesz a sorsa, ugyanis egy parkban megerőszakolják, minek következtében teherbe esik. A könyv végigmutatja, Dynah milyen lelki és fizikai megpróbáltatásokon esik keresztül egész terhessége alatt, miközben még maga sem tudja eldönteni, hogy szeretné-e megtartani a babát, vagy elmenne inkább abortuszra.
És mintha ez nem lenne elég, a regényben még szembesülünk három generáció nőtagjainak belső küzdelmével.
Dynah nagyanyja soha nem heverte ki a veszteséget, anyja pedig a becsületét veszítette el azelőtt az ember előtt, akivel leélte fél életét.
Dynah magára hagyatva vőlegénye, családja, s az egyház által önnön erejére, hitére támaszkodva keresi a megoldást. Hosszú gyötrődés után hozza meg döntését, mintegy a három generáció vezekléseként, az élet javára.
Nagy árat fizetett, de nincs más választása. Saját élete is ettől a döntéstől függ.
E könyv története egy szörnyű, és az ember egész rég elfelejtettnek hitt fájdalmai, hazugságai. Dynah Carey, a hívő katolikus, az ígéretes jövő előtt álló diáklány, magára marad rettenetes kételyeivel. Egyedül marad jogával, hogy döntsön életről, halálról. De ami legális, az vajon jogos is egyben?
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

 

Nagyon ajánlom!!!


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!