M.L. Stedman - Fény az óceán felett

Könyvek:  Főkönyvmoly
M.L. Stedman - Fény az óceán felett

Fülszöveg

Fülszöveg: Lelkileg sérült emberek sokaságáról szól ez a könyv, akik biliárdgolyókként, kaotikusan mozognak az élet nagy asztalán. A mozgató energia pedig a szeretet, a szerelem, a gyűlölet, a haszonszerzés. Egyszóval maga az élet!
Egy nagyszerűen megírt, rendkívül elgondolkodtató, csili-csali regény! Bár tisztában vagyunk a szereplők hibáival, esendőségeivel, mégis szeretjük őket, és szorítunk, drukkolunk nekik. És többször is felmerülnek a morális kérdések: mi is lenne a helyes út? Én mit tettem volna?
És akkor a hivatalos fülszöveg: A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik. Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa. Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja… Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, mely izgalmas és lírai olvasmányként rabul ejtheti az olvasók szívét.

Kihagyhatatlan!!!!
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

 

… a gyűlölet sokkal kimerítőbb. Hiszen megbocsátani csak egyszer kell, haragudni viszont minden áldott nap, reggeltől estig. És mindvégig észben kell tartanod, hogy mi mindent szenvedtél el.


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!