Esther G. Wood - A sátán nevében

Könyvek:  Főkönyvmoly
Esther G. Wood - A sátán nevében

Fülszöveg

Fülszöveg: Jenny ​​James elszegődik titkárnőnek Brian Travoyhoz, aki volt rendőr, de öröksége folytán pénzhez jut és magánnyomozó-irodát nyit újonnan vásárolt házában. Brian elvált, van egy hétéves kislánya. Jenny furcsa dolgokat tapasztal a házban, pszichológushoz fordul, azt hiszi, vele van baj. A beszélgetés során szóba kerül Jenny tizenhétéves fia, Dale is, akiért az asszony megmagyarázhatatlan okokból erősen aggódik. A pszichológus fölveti: Dale esetleg sátánista.
Arthur Frost kerületi főügyész különös telefonokat kap, majd nyolcéves kislánya eltünik. Travoyhoz fordul, aki időközben magához vett egy nemrég szabadult zsebest, Jimet. Jim végzi a „kulimunkát”, figyeli például Frasert, akinek felesége gyanakszik férjére, hogy az megcsalja őt.
A sátánista emberáldozatot készülnek bemutatni, ehhez „előtanulmány” Frost kislánya. A gyereket végül visszaadják és zsarolni kezdik Frostot. Közben nyomoznak valamikori Nagymesterük, a szektaalapító lakhelye után – rá is bukkannak, és az nem más, mint Brian háza.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!