Michael Moore - Hülye fehér ember

Könyvek:  Főkönyvmoly
Michael Moore - Hülye fehér ember

Fülszöveg

Fülszöveg: Michael Moore a 2003-as Oscar-díj átadáson sem hazudtolta meg magát; köszönőbeszéd helyett botrányba fullasztotta az ünnepséget az amerikai kormányt ócsárolva. A Hülye fehér ember című könyvében is nyíltan és meghökkentően beszél, mindent elmond, amit tudnunk kell arról, hogy a Nagyok és a Jók miként vágnak át bennünket. Kiderül ebből a könyvből – egyebek mellett –, hogy:

– Bush „elnök” miként lopta el a választásokat, pusztán fivére, unokatestvére, papájának haverjai, választási csalás és puhány bírák segítségével;
– hogyan maradnak mindig gazdagok a gazdagok, miközben bennünket padlóra küld anyagi, gazdasági helyzetünk, és
– miként feküdtek le a politikusok a Nagy Üzletnek.
– Aztán ott vannak az elképesztő részletek arról, hogy tényleg milyen hülye ez a Bush, mennyi meggyőző példa akad a hímek divatjának múlására, és milyen remek új módja van a Csak Fehéreknek tábla alkalmazásának!

Túláradóan nevetős könyv, amelyet mindenkinek el kell olvasni, ha tudni akarja, mi az a nagy csalás, és „ők” hogyan úszhatják meg. A Hülye fehér ember csak cenzúrázatlanul jelenhet meg, az eredeti kiadó csak a közvélemény nyomására adta ki az általa korábban túl forrónak és nehezen kezelhetőnek tartott anyagot. Ideje megtudnunk, miért. Az egész olyan pokolian vicces, hogy elsírod magad.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!