dr. Russ Harris - A boldogság lépcsőin

Könyvek:  Főkönyvmoly
dr. Russ Harris - A boldogság lépcsőin

Fülszöveg

Fülszöveg: "Az ​emberi tudat természetéből fakadóan kételkedik, óvatosságra int, és negatív gondolatokat sugall. De az életünkben a változást nem várhatjuk mástól! Egy terapeuta is a maga részéről annyit tehet, hogy segít feltenni a kérdéseket.
Erre vállalkozik az ausztrál Dr. Russ Harris, egy új pszichológiai megközelítés, a tudatos jelenlétre épülő „Elfogadás és Elkötelezettség Terápia” – ACT módszer- kidolgozója.
Az ACT módszer lényege a cselekvés!
Ha a jelenlegi viselkedés mintádat követed, ahogyan most élsz, vajon megvalósul-e a gazdagabb, teljesebb életed?
A szerző kérdéseire adott válaszok és egyszerű koncentrációs gyakorlatok segítségével mindenki végigjárhatja a maga útját, ami egy saját értékrenden alapuló, tudatos és teljes élet kialakításához vezet.

Ha már Te is kipróbáltál többféle önfejlesztő módszert, akkor tudhatod, hogy az irányítási stratégiák hosszútávon nem működnek – nem függhet mástól az életünk. A könyvben lévő módszer által megtanulunk figyelni az érzéseinkre, testünkre, elménkre. Lépésről lépésre haladunk; elfogadjuk fájdalmainkat, átjutunk az akadályokon, és egyensúlyt teremtünk önmagunkban. Egyre jobban a jelenben tapasztalunk, és magabiztosabban élünk.
Nincs értelme ölbe tett kézzel várni, hogy végre elkezdődjön az életünk. Vessünk véget a várakozásnak. MOST! Az ember általában saját elképzeléseinek rabságában vergődik, de van út, ami tovább vezet, és ez a könyv erős és tiszta fényű fáklyával vezeti olvasóit az éjszakában, megvilágítva az ösvényt.

Élvezd az utazást! Kitűnő kezekben vagy."

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!