Martin Baxendale - A nő működése

Könyvek:  Főkönyvmoly
Martin Baxendale - A nő működése

Fülszöveg

Fülszöveg: FIGYELEM!
Nyomatékosan figyelmeztetjük: eszébe ne jusson egy könnyelmű pillanatában, hogy e kezelési útmutató gondos tanulmányozása nélkül fogjon hozzá új nőnemű egysége kezeléséhez, vagy így folytassa a régi működtetését!
Ha mégis így tenne, minden garancia érvényét veszti. és lemondhat a nőnemű egységgel való boldog, hosszútávú kapcsolatról. Ezenfelül komoly üzemzavarokra, sőt, kellemetlen sérülésekre is számíthat.
Felbecsülhetetlen kézikönyvünk segítségével azonban még a legügyefogyottabb férfi is (a hímneműek kb. 105%-a) a nők mesteri kezelőjévé képezheti magát, és egy életre biztosítva tudhatja a teljes boldogságot, beleértve a tökéletes szexuális harmóniát is.

Vélemény, idézetek

 

 

Ha netalántán NŐ vagy, akkor kérd:"A férfi működése" című könyvet!

 

 

"Semmi esetre se próbálja meg új hímnemű berendezését üzemeltetni, amíg figyelmesen el nem olvasta ezt a kézikönyvet! Ha ezt elmulasztja, veszélybe kerülhet hosszú távú, boldog kapcsolata a hímnemű egységgel. Az alapvető műszaki jellemzők ismeretének hiánya súlyos csalódásokhoz és füstbe ment álmokhoz vezethet!
Ebből a felbecsülhetetlen könyvecskéből megtudhatja mindazt, amire mindig kíváncsi volt (és amire sosem volt kíváncsi): hogy mit várhat és mit nem várhat el a beszerzett hímneműtől, vagy ahogyan ugyancsak nevezik, a férfitől."


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!