Temesvári Gabriella - Gyógyító konyha

Könyvek:  Főkönyvmoly
Temesvári Gabriella - Gyógyító konyha

Fülszöveg

Fülszöveg: Hiányt pótol e könyv, ahogy a szerzõ is írja: „Rájöttem, hogy az olyan embereknek, akik a hagyományos étrenden felnõve most akarnak áttérni a reformtáplálkozásra, nincs igazán megfelelõ szakácskönyvük.”
Nemcsak egy egyszerû szakácskönyvrõl van itt szó, még csak nem is egy egyszerû reformszakácskönyvrõl. Ez a könyv próbál segíteni, tanítani, a felszín mögé tekinteni, tudatosítani a helyes táplálkozás fontosságát. Ha belelapoz a könyvbe, és elolvassa az „Egészségromboló étkek és amit helyette ajánlunk” c. fejezetet, akkor majd meglátja és belátja, hogy helytelenül táplálkozik, de azt is megláthatja, hogy mit tehet. Ezáltal sokkal könnyebb lesz a megvalósítás!
A szerzõ nemcsak ismerteti a felhasználandó alapanyagokat, de arra is kitér, hogy milyen hatással vannak a szervezetre, mely betegségeknél javasolt, illetve elõnyös az adott alapanyagok fogyasztása. Minden betegség azonos oka az önmérgezés, az egészséges szervezet alapja a helyes táplálkozás. A helyes táplálkozással a méregforrások zömét csökkenteni tudjuk, illetve ki tudjuk zárni: hús, zsír, cukor, só, finomított élelmiszerek, színezõ-, ízesítõ- tartósítószerekkel „dúsított” élelmiszerek, stb. A helyes táplálkozás, a helyesen összeállított étrend: rostdús, magas vitamin- és ásványisó tartalmú, növényi étrend.

Kedves „Úton Járó”!
Ha meggondolja, hogy a betegségek nagy része a helytelen táplálkozásból ered: érelmeszesedés, epe- és vesekõ, cukorbaj, vérkeringési zavarok, gutaütés, máj- és hasnyálmirigy bajok, reuma, stb... - és azt is, hogy a változtatás Önön múlik, - tehát egészségének kulcsa az Ön kezében van! - örömmel fogja forgatni ezt a könyvet, mely a helyes úton járáshoz ad majd segítséget. Ne gondolja, hogy aszkétává kell válnia, hiszen „A GYÓGYÍTÓ KONYHÁ”-ban új ízekkel ismerkedhet meg, és meglátja, hogy egyre jobban képes lesz érzékelni, ízlelni és élvezni az élelmiszerek, a gyümölcsök, a nyers növényi ételek cukrozás, sózás, erõs fûszerezés, agyon sütés-fõzés által el nem rontott, természetes, eredeti ízeit.
„A GYÓGYÍTÓ KONYHA” az elsõ lépcsõfok, a „REFORMKONYHA” (dr.Oláh-Vadnai-Kállai) a következõ. Fontos, hogy bízzon magában, erejében, abban, hogy érdemes elindulni, és ha már elindult, tovább haladni az Úton, az egészségesebb, teljesebb élethez vezetõ Úton.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!