Martina Cole - A család

Könyvek:  Főkönyvmoly
Martina Cole - A család

Fülszöveg

Fülszöveg: Ismét egy megdöbbentő regény.
Gondolom, Te mint kedves-rendes könyvolvasó, nem vagy az alvilág embere, mert az olvasni szerető emberek piciny táborára nem igazán ez jellemző. Így hát biztosra veszem, hogy számodra is nagyon elgondolkodtató lesz, hogyan lehetséges úgy élni, mint a regény szereplői?!?
Na de álljon itt a fülszöveg: Phillip Murphy igazán megnyerő, jóképű, erős és karizmatikus férfi. Ráadásul a végletekig családcentrikus. Imádja édesanyját és testvéreit, s leghőbb vágya, hogy hamarosan neki is gyermekei legyenek. Ideális férj- és apajelölt. Nem csoda, hogy a gyönyörű és ártatlan Christine azonnal beleszeret, s félbehagyva az iskolát, tizenhat évesen feleségül megy hozzá. A mesébe illő történet az angliai Southenden játszódik, ahol azonban a mesék ritkán végződnek happy enddel…
Christine-nek sem kell sok idő, hogy a csodás látszat mögött megtapasztalja a valóságot, s az aranykalitka hamarosan nem csupán szűknek, de egyenesen fojtogatónak bizonyul.

A kíméletlenül realista regény a gengszterek világába röpít bennünket, egy kliséket nélkülöző fordulatokkal teli, minden eddiginél izgalmasabb, drámai történettel.
A nagy kérdés: van-e kiút egy olyan nő számára, akit örvényként próbál magába szippantani a család?
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!