Barbara Parker - A félelem csapdájában

Könyvek:  Főkönyvmoly
Barbara Parker - A félelem csapdájában

Fülszöveg

Fülszöveg: Az út, amelyre a miami ügyvédnő, Gail Connor lépett, egyre nehezebbé és szövevényesebbé válik. Miután eljegyezte a kiváló ügyvéd, Anthony Quintana, Gail egyszerre próbál megfelelni a magánéleti és szakmai kihívásoknak, ám ekkor hirtelen veszélybe kerül minden, amit valaha is fontosnak tartott – valaki zaklatni kezdi.
A hang a vonal túlsó végén nyilvánvalóan mindent tud róla, majd megérkezik az első fehér boríték is, benne egy fényképpel. Ezt követi a második, majd a harmadik fenyegetés. Nincs se követelés, se magyarázat – a képeket csupán primitív rajzokkal rondítják el, és valamennyi erőszakosabb, obszcénabb az előzőnél. A rendőrség vizsgálni kezdi az ügyet, és a gyanú Gail volt férjére terelődik.
Ahogy a láthatatlan hurok feszülni kezd valamennyiük körül, Gail és tízéves kislánya tehetetlen célpontjává válik egy vérbosszúnak, míg végül a rejtőzködő gyilkos indítékai is napvilágra kerülnek…
Miközben Gail őrlődik vőlegénye, gyermekének apja és halálos ellensége között, a cselekmény hullámvasútként száguld az egyre váratlanabb fordulatok felé. Feltárulnak az igazságszolgáltatás bugyrai és a lélek sötét mélységei, ahol semmi sem fekete-fehér, ahol a szenvedélyek és az indulatok tüzesen izzanak, Barbara Parker pedig mesterien bonyolítja egyre tovább a szálakat.
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!