Andrea Weaver - Angyalom

Könyvek:  Főkönyvmoly
Andrea Weaver - Angyalom

Fülszöveg

Fülszöveg: Raphaela Klen nem hiszi, hanem tudja, hogy Isten létezik. A férjének, és annak szeretőjének szokatlan halála után megoszlanak róla a vélemények. A környezete titokzatos lénynek tartja, aki más, mint a többiek. Kiismerhetetlen. Vajon élnek-e angyalok fizikai testben a Föld nevű bolygón? És ha igen, mit keresnek itt? Peter Horn ennek a kérdésnek a megválaszolásával küzd élete eddigi legnehezebb négy évszakában, melyben mindent elveszíthet: családot, szerelmet, életet.
De talán éppen a küzdelemmel van a baj. Vannak kérdések, amelyekre nem kaphatunk választ, csak ha túl tudunk lépni az elme és a fizikai világ törvényeinek határain.
Hosszú út ez, de ki van világítva, ha észrevesszük a jeleket, melyeket mi magunk helyeztünk el, hogy végül hazataláljunk rég elfeledett otthonunkba.
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

Takács Andrea 1969-ben született.

 

2004-ben végzett Budapesten a Mantra Természettudományi Főiskola Parapszichológia karán, majd a veszprémi Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karán 2009-ben először Szabadbölcsészként, majd 2012-ben az Ember és társadalom műveltségterületi tanár és pedagógiatanár mesterképzésen diplomázott.

Andrea Weaver írói néven eddig 5 regénye jelent meg: A XI. parancsolat (1995), a Társasjáték (2002), az Angyalom?! (2005), a Benső kastély (2010) és a Jövő krónikája (2012) címmel. Valamennyi könyve több kiadást is megélt már. Könyvei a benső erő megtalálásának, világunk háttérben mozgó eseményeinek, az okok-és okozatok összefüggeséinek pszichológiai, filozófiai, antropológiai és spirituális megközelítésében íródtak.

 

Andrea Weaver


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!