Balázs Valéria Anamé - Karmakiller

Könyvek:  Főkönyvmoly
Balázs Valéria Anamé - Karmakiller

Fülszöveg

Fülszöveg: Ha ​Ha az álmom kapcsán a múltba nézek, nem túl biztató a kép. Hiába költöztem el tizennyolc évesen a családomtól, a testi és lelki terror addigra már felemésztette az egészségemet. Sokféle és sokáig tartó betegeskedés után két évig a halál mezsgyéjén egyensúlyoztam, és nem volt olyan rég, hogy elmenekültem egy házasságból, ami már senki javát sem szolgálta.
Ez vagyok én?
Aligha.
Mert emellett van egy másik múltam is.

A megrendítő történetben, melyet Balázs Valéria Anamé tár elénk, saját magunkra ismerhetünk, lelki fejlődésünk mérföldkövei köszönnek ránk. A kalandregénynek is beillő könyvben a sors rendeződését követhetjük nyomon, átlátva, hogy mindennek oka és eredője maga a szeretet, és hogy a legnagyobb szenvedés is a fejlődésünk szolgálatában áll.
Az írónő kézzelfogható valósággá teszi a karma miszticizmusát, miközben olyan kérdések megválaszolására ösztönöz történetével, amelyekkel életutunk más irányt vehet. Segít minket, hogy saját válaszainkra találjunk, megfejtsük, kik vagyunk valójában, honnan jöttünk és mit kell tanulnunk a saját életünkből.

Karma félelemmel vegyes borzongással ejti ki a szót, aki előtt felderengett már a spirituális világ, és kezdte megismerni annak törvényeit De a megismerés messze van még a megértéstől! A megértést és vele együtt a megbocsátást és minden ítélkezéstől való tartózkodást nem hozhatja el más, mint a saját élményed. – Balogh Béla

Vélemény, idézetek

Mondjuk nem igazán értem, hogy miért kell bemocskolni csodálatos anyanyelvünk idege szavakkal?

Tényleg nem lehet magyarul biggyeszteni egy kifejező címet a könyvborítóra ?

Na de ez legyen az írónő gondja-baja....

Ha nincs kedved, időd, hangulatod végigolvasni, akár meg is hallgathatod, az alábbi linken:

Karmakiller


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!