Wayne W. Dyer - Most már tisztán látok

Könyvek:  Főkönyvmoly
Wayne W. Dyer - Most már tisztán látok

Fülszöveg

Fülszöveg: Mikor dr. Wayne W. Dyer ráébredt, hogy az életben nincsenek véletlenek, megírta emlékiratait. Egy szokásos memoár helyett azonban életének kvantumpillanatait – legelemibb emlékeit – gyűjtötte egy csokorba.
Bár talán nem vagyunk tudatában annak, ki vagy mi „mozgatja életünk sakkfiguráit”, az életnek igenis célja van, és utazásunk minden egyes lépése tanít nekünk valamit. Ahogy Wayne mondja: „Amikor ezek megtörténtek, még nem voltam tudatában, hogy mindez a jövőben hova vezet engem. Most azonban, amikor abban a helyzetben vagyok, hogy mindezt tisztán átláthatom, tudom, hogy minden egyes találkozás, kihívás és helyzet csodálatos szálai az életemet alkotó és meghatározó szövetnek, és mindezért a legmélyebb hálát érzem.”
A könyv olvasásakor úgy fogják érezni, mintha ott ülnének az író mellett, gondosan áttanulmányozva személyes fényképalbumát, hallanának családjáról, katonai szolgálatáról, vagy arról, hogyan írta bestsellereit. Eközben ösztönzést éreznek majd arra, hogy saját életükre is visszatekintsenek, és megérthessék: Önöket hogyan vezette el mindaz, amit megtapasztaltak, oda, ahol épp most tartanak.
A Most már tisztán látok amellett, hogy bensőséges betekintést nyújt egy bámulatos tanár életébe, az útkeresők számára is fontos kulcsot ad a megvilágosodás felé vezető saját útjukhoz.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!