Kimberley Freeman - Örökzöld-zuhatag

Könyvek:  Főkönyvmoly
Kimberley Freeman - Örökzöld-zuhatag

Fülszöveg

Fülszöveg: Kimberley Freeman legújabb regénye egy botrányos vonzalom, egy rég elfeledett titok meg egy furcsa szálloda története, ahol két nő élete egyszer és mindenkorra megváltozik.
1926-ot írunk. Violet Armstrong pincérnőként dolgozik a grandiózus Evergreen Spa Hotelben, ahol az ausztrál elit tölti téli vakációját. Sam és Flora Honeychurch-Black, a gazdag testvérpár hosszabb tartózkodásra rendezkedett be a szállóban. Violet és Sam között szenvedélyes, tiltott vonzalom alakul ki.
Nyolcvannyolc évvel később Lauren Beck a Kék-hegységben vállal munkát: felszolgáló lesz egy kávézóban. Lauren megismerkedik Tomasszal, az Evergreen Spa Hotel felújítási munkálatait irányító dán építésszel. Mikozben kapcsolatuk egyre szorosabbá válik, a nő felfedez egy sor szerelmeslevelet, még 1926-ból. Nekilát a rég feledésbe merült rejtély felgöngyölítésének…
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

144 oldal

"... a szerelem olyan, mint a villámcsapás: beragyog mindent, és vad dühvel sújt le. Ősi, örökkévaló,  elementáris  erő,  amely  lehámozza  a valóságról a földhözragadtság fáradt kérgét."

570 oldal

" Azt  hitte,  a  szenvedély villámcsapásszerű, tűzforró, elementáris erő. De már tudja,  hogy  nem  az,  hanem  időtlen,  feneketlen, mélységesen mély kút. Vagy inkább olyan, mint a dagály.
Lassan közeleg, ám ha egyszer célba ér, roppant erővel, hajthatatlanul mozgatja a világot. Az igazi szenvedély nem éri be az álmodozással: az igazi szenvedély kitart és tűr... "

 

 


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!