Cate Woods - Bárcsak ismernélek

Könyvek:  Főkönyvmoly
Cate Woods - Bárcsak ismernélek

Fülszöveg

Fülszöveg: Percy ​James átlagos harmincas lány, aki eddigi életét parkolópályán töltötte. Várt az álommunkára, a vékonyabb bokára és a nullánál kicsivel több romantikára. Derült égből villámcsapásként éri, amikor megkeresi az elegáns EROS TECH, a világ legmodernebb társkereső szolgáltatása. Az EROS TECH a Föld összes országában megfigyeli az emberek mobilhasználati szokásait, és az adatok csúcs technológiás elemzése után felkutatja ügyfelei számára az igazi lelki társat. Láss csodát, Percy James telitalálatként jön ki egy dúsgazdag kliens részére. De van egy kis probléma: Percy épp együtt él egy hapsival.
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

 

... létrehoztuk a SoulDate-et, ezt a forradalmi párkereső rendszert, mely megváltoztathatja a kapcsolatok jövőjét.
Legmodernebb technológiánknak hála, immár képesek vagyunk segíteni a sorsnak, hogy bárki megtalálhassa a másik felét, bárhol is éljen a világon, legyen akár ügyvéd Chicagóban, maszáj harcos Kenyában vagy diák Szaúd-Arábiában.
A hagyományos randiweboldalaktól és társkereső szolgálatoktól eltérően, melyeknél korlátozott a jelöltek száma, a mi adatbázisunk tartalmazza a világ minden olyan lakóját, akinek van mobiltelefonja vagy valaha számítógépet használt.
Felejtse el az összeillőség régi kritériumait, a közös érdeklődési kört, végtelen és értelmetlen kérdőívek kitöltését: a SoulDate rendszer elemzi az egyes egyénekről rendelkezésre álló hatalmas adattömeget hosszú évek alatt kifejlesztett exkluzív megfelelőségi algoritmusok segítségével, és így megtaláljuk önnek az LMT-jét, azaz a Legjobban Megfelelő Találatát – azt az egyetlen embert a világon, aki leginkább önhöz illik. Néhány héten belül azt követően, hogy megkapjuk az ön SoulDate-jelentkezését, azonosítjuk az LMT-je nevét és tartózkodási helyét, és ha ön tovább akar lépni, akkor az ön nevében kapcsolatba is lépünk vele.
És a többi…? Nos, ez már önön és a lelki társán múlik.
Ne hagyatkozzon többé a hullócsillagokra, és ne várja hiába a fehér lovon érkező herceget vagy mesebeli hercegnőt. Tegye meg ön az első lépést afelé, hogy boldogan élhessen, és lépjen kapcsolatba az Erosszal!
Üdvözöljük a szerelem jövőjében! Üdvözöljük a SoulDate-ben!


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!