Luanne Rice - Naptánc

Könyvek:  Főkönyvmoly
Luanne Rice - Naptánc

Fülszöveg

Fülszöveg: A ​Naptánc történetének középpontjában nem férfi és nő kapcsolata áll, hanem testvéreké, akiket egy generáció választ el egymástól, sorsuk mégis közös, hisz egy családban élnek. A közöttük lévő szeretetről, elválaszthatatlanságukról, minden áron való összetartásukról szól ez a könyv.

Dana Underhill isteni tehetséggel megáldott festő, akinek ihlete gyermekkori szenvedélyéből, a vitorlázásból táplálkozik. Beutazza az egész világot, hogy újabb és újabb tengerpartokat örökítsen meg, független életet él, talán fél is a letelepedéstől…
Testvére, Lily ezzel szemben a családi tűzhely ápolója – remek feleség, két gyermek édesanyja.
Amikor egy furcsa baleset során életét veszti férjével együtt, Dana veszi szárnyai alá testvére két árván maradt lányát, Quinnt és Allie-t.
A tizenkét éves Quinn komoly fejtörést okoz Danának. A kislány ugyanis meg van győződve arról, hogy szülei halálát nem baleset okozta. Lassanként Danában is kételyek merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy mi is történt azon a tiszta, holdfényes éjszakán.
Sam Trevor személyében váratlan segítség érkezik – az óceánkutató gyermekkora óta szerelmes Danába, aki annak idején vitorlázni tanította őt. Együtt kezdik el kutatni a rejtélyeket, melyekre talán a kékbíbor mélység rejti a választ…
A Naptánc a családi kötelékek, az elveszett és megtalált szerelem felejthetetlen története.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!