Melissa Moretti - Nászéjszaka nappal

Könyvek:  Főkönyvmoly
Melissa Moretti - Nászéjszaka nappal

Fülszöveg

Fülszöveg: Péntek tizenhárom szerencsétlen nap Edina számára. Több kemény csapás éri azon a napon, ezért kétségbeesésében úgy dönt: munkát keres valahol a „térkép szélén”, ahol mindent elölről kezdhet. A huszonéves fiatal nő így kerül egy kisváros mellé, Erdőtelepre, ahol a fűrészüzemben kap munkát. Érdekes embereket ismer meg és rájön, hogy önállóan is képes dönteni, irányítani saját sorsát. Mindenkinek tud segíteni, nehéz hát elhinni, hogy önmagának ne tudna? Megismerkedik két, kicsit titokzatos férfival, és élete innentől kezdve regényes úton gördül tovább. Beleszólhat mások sorsába, megismeri az igazi szerelmet, élete kiteljesedik. A regény végén pedig meglepő fordulat várja Edinát.

Vélemény, idézetek

Már olvastam Melissa Moretti-től ezt-azt.

De ebben a könyvben, néhány "érzelmes jelenet" után, valahogyan a kirakós nem akart a helyére kerülni. Így hát kiváncsi lettem, ki is igazán ez az írónő?

Szeretnéd Te is látni a fényképét?

 

 

 

 

 

 

Íme:

 

Nem tévedés! Ő "Melissa Moretti"!

 

Ha ennek az úriembernek a képe nem mond Neked semmit, akkor elárulom: ő Nemere István

Én is hannyatt estem....

 

Akkor néhány részlet:

Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Álnevei

A neves író számos könyvet írt. Ismertebb álnevei:

   Vanessa Wilmon

   Tihanyi István

   T. Moward

   Stewart Harrington

   Stuart Herrington

   Stuart Harrington

   Sir Steve Morton

   Steve Repton

   Steve Nording

   Stefanie Nordking

   Stefan Niemayer

   S. Nording

   Pjotr Sztyepanovics Alihanov

   Oscar Welden

   Melissa Moretti

   Henry Hamilton

Egyéb részleteket megtudhatsz a wikipedián


Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!