Andrew Bellringer - A ​púpos sárkány legendája

Könyvek:  csigafi
Andrew Bellringer -  A ​púpos sárkány legendája

Fülszöveg

Fülszöveg: Mindannyian ​arra vágyunk, hogy az álmaink valóra váljanak. Ám amikor ez bekövetkezik…
Az édesanyád időlegesen beleőrül, az apád jobban kezd inni, mint valaha, néhány furcsa ember egy wc-t keres rajtad. Mások azt hiszik, hogy titkos katonai fegyverhez jutottál. A rendőrök elkezdenek fizikát tanulni. A nagyanyád különböző varázslatokat honosít meg a házatokban és ráadásként betelepíti hozzátok a világ legrosszabb boszorkányát. A fizikaprofesszort hazarángatják az Amazonas partjáról, a rektor az idegösszeomlás szélére kerül, a portás időlegesen elveszíti a férfiasságát.
S neked eközben fogalmad sincs arról, hogy a legnagyobb álmaid egyike vált valóra.
Szerzel egy új barátot, akinek segítesz abban, hogy elveszítse a szüzességét. Megpróbálsz beilleszkedni egy vadonatúj környezetbe, ami persze úgy megy a legegyszerűbben, hogy teljesen kilógsz a sorból. Azt hiszed, el tudod űzni az ostoba babonákat, de azután rá kell döbbenned, hogy senki sem hisz bennük igazán, hiszen a démonok a törpék, a boszorkányok és a vak harcosok csak egyszerűbbé teszik az életet. Magad sem érted hogy történhet, de feltámasztasz egy sárkányt, aki beteljesíti a végzetet és ráadásul még púpos is. Az, hogy meg kell próbálnod legyőzni a sötétség erőit, már csak ráadás…
Végül is nem történt semmi, csupán valóra váltak az álmaid, bár utólag már kételkedsz abban, hogy tényleg ezt akartad-e?
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!