Adrian Tchaikovsky - Az idő gyermekei

Könyvek:  Főkönyvmoly
Adrian Tchaikovsky - Az idő gyermekei

Fülszöveg

Fülszöveg: A rossz nyelvek azt rebesgetik, hogy az emberiséget fenyegető veszélyek közül az egyik a nanotechnológia.
Ebben a teljesen újszerű tudományos-fantasztikus, és nem mellesleg fantasztikusan jól megírt regényben, egy nanotechnológiai kísérlet során, enyhén szólva, kissé mellémennek az események. És minthogy nem szeretném pimasz módon elrontani a műélvezetet, inkább csak a hivatalos fülszöveget másolom ide.
De előtte még csak annyit: ha szereted a sci-fit, ezt nehogy kihagyd!!

Ki ​örökli az általunk teremtett új világot?
Az emberi faj maradéka elhagyja a haldokló Földet, és kétségbeesetten kutat új otthon után a csillagok között. Ősei nyomában járva az egykori aranykor legnagyobb kincsére bukkan: egy olyan bolygóra, amelyet annak idején terraformálással tettek alkalmassá az emberi élet fenntartására.
Ám az új édennel valami nincs rendben. Az évezredeken át magára hagyott bolygó élővilága ellenőrizetlenül fejlődött, és ez katasztrofális eredménnyel járt. A bolygó nem várja tárt karokkal az érkezőket, nem érintetlen, és főleg nem lakatlan. Az uralkodó faj az emberiség rémálmává változtatta a menedékül szánt új Földet.
Két civilizáció kerül ütközési pályára, és mindkettő a határait feszegeti. Mindkettőnek meg kell fontolnia, mit tehet meg a túlélése érdekében. Mivel a tét a faj fennmaradása, korántsem mindegy, ki lesz az új Föld birtokosa.
Osztályozás (1-10) : 10

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!