Ed Brooklyn - Ellipszis

Könyvek:  Főkönyvmoly
Ed Brooklyn - Ellipszis

Fülszöveg

Fülszöveg: Egy ​űrhajó landol Mexico City kellős közepén: az emberiség először találkozik egy idegen civilizáció küldötteivel. Az űrhajó utasai egy ősi, kihalt indián nyelvet beszélnek. Indián isteneknek adják ki magukat, de mindenki számára világos: a jövevények nem élőlények, hanem jól konstruált robotok. Több száz fényévet utaztak, hogy embereket vigyenek magukkal az idegenek bolygójára.
Egy visszahúzódó, csöndes ember, egy nyelvész – aki véletlenül kerül a helyszínre – lesz az egyetlen összekötő kapocs a két civilizáció között. Egy csapásra ő lesz a Föld legfontosabb teremtménye. A robotok igazi célját azonban még ő sem tudja. Hosszú vajúdás után az emberiség belevág legnagyobb kalandjába: kétszáz bátor ember elindul az ismeretlen felé. Azonban már az indulás pillanatában világossá válik: az idegen civilizációnak a Földdel is vannak céljai. De már késő visszafordulni…
Ed Brooklyn (a Kergekór szerzője) megdöbbentő fordulatokkal teli, lebilincselő stílusú regényében egy különös világot tár az olvasó elé.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!