Whitley Strieber - 2012 Háború a lelkekért

Könyvek:  Főkönyvmoly
Whitley Strieber - 2012 Háború a lelkekért

Fülszöveg

Fülszöveg: Ez az az év, amelyben a maják szerint időszámításunk véget ér. Kutatók azt állítják, ugyanebben az évben érkezik el Földünk egy 26 000 éves ciklus végére, egy vonalba kerülve a Galaktika síkjával. Az indián mítoszok az Ősi Bölcsesség visszatértét jövendölik bolygónkra 2012 december 21-én.
Vajon pontosan mi fog történni? Mi vár az emberiségre ezen az egyáltalán nem távoli napon? A pusztulás? Vagy egy új kor hajnala? Amikor legutóbb hasonló együttállás következett be, a a cro-magnoni ember csodálatos barlangrajzokat hozott létre Franciaország déli részén. Következhet be újabb ilyen fontos fordulópont civilizációnk történetében? A válaszoktól egész világunk sorsa függhet. És talán nem is csak a mi világunké.

Whitley Strieber amerikai bestsellerszerző közelebb állhat a titok megfejtéséhez bármelyikünknél. Amióta a ’80-as évek közepén idegen lények rabolták el, hátborzongató könyveket ír földönkívüli látogatókról és az emberiséget fenyegető katasztrófákról. Egy korábbi műve alapján készült Roland Emmerich Holnapután című filmje, és most ismét egy elképesztő és filmszerű történettel áll elő – ami akár valósággá is válhat.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Comments   

# Schnee Eva 2014-11-04 22:40
Szeretnem ha elkuldened az e-mail cimemre .koszonom
# Schnee Eva 2014-11-04 22:41
Szeretnem ha elkuldened a cimemre .

Nem küldhetsz hozzászólást!