Linwood Barclay - Búcsú nélkül

Könyvek:  Főkönyvmoly
Linwood Barclay - Búcsú nélkül

Fülszöveg

Fülszöveg: Egy reggel, amelyet soha nem fog elfelejteni, a kamasz Cynthia Bigge nehezen ébred. Irtózatos fejfájás gyötri, amely csak még hasogatóbb lesz, amikor eszébe jut, hogy a szüleivel történt tegnap esti veszekedésnek ma reggel biztos lesz folytatása. De minden nyugodt és csendes. Az egész ház üres, sehol egy lélek. Az apja, az anyja és a bátyja sincs otthon. Eloször csak furcsának találja a dolgot, de késobb egyre inkább elfogja a félelem. Majd egyszer csak rádöbben, hogy a családja eltunt…
Huszonöt évvel késobb a rejtély még mindig nem oldódott meg. Cynthia fejében még mindig rajzanak a megválaszolatlan kérdések. Meggyilkolták oket? Vagy csak egyszeruen elmentek? De akkor miért hagyták ot magára?
Az asszony tudja, hogy le kell zárnia a múltat, hogy teljes életet élhessen. Ezért beleegyezik, hogy dokumentumfilmet forgassanak az esetrol, hátha jelentkezik valaki, aki válaszolni tud a kérdéseire.
Eloször semmi eredmény. Azután egyik rejtélyes dolog történik a másik után. Egy telefonhívás. Egy levél. Egy különös jelentoségu tárgy.
Hamarosan úgy érzi, hogy annál rosszabbat nem tehetett volna, mint hogy felkavarja a múltat…

Linwood Barclay elso kötetével berobbant az irodalmi köztudatba. A történet a finom rezgésu pszichológiai dráma ismérveit felsorakoztatva letehetetlenül izgalmas könyvvé vált.

Vélemény, idézetek

Kapcsolat

>>> Jelentkezz be a kapcsolat adatok megjelenítéséhez <<<

Nem küldhetsz hozzászólást!